Wat is wandelcoaching

Door te wandelen worden de hersenen geactiveerd. Het is dan veel makkelijker om problemen te benoemen en al wandelend ook oplossingen te bedenken.

Al wandelend naar de Uitkomst

Het nut van wandelcoaching

Wandelcoaching
Coaching in de natuur levert vaak meer op dan tussen vier muren. Want wandelen geeft een prettig en ontspannen gevoel. Het  brengt niet alleen het lichaam, maar ook de geest in beweging.

Duurzame oplossing
Tijdens een wandeling laat een verhaal zich gemakkelijk vertellen. U kijkt naar bomen, planten en dieren, hoort de wind door de boomtoppen ruisen en voelt regen, wind of zon op uw huid. Ondertussen stel ik u inspirerende en stimulerende vragen. De ervaring leert dat wandel- en vertelcoaching niet alleen goed voelt, maar ook een duurzamer oplossing oplevert voor uw vraag of probleem.

Het nut van coaching
Coaching kunt u inzetten om verschillende redenen. Veel voorkomende doelen zijn:
– een goed gesprek voeren over uw situatie
– goed in uw vel zitten
– de balans opmaken, zien waar u nu staat
– plezier in uw werk hebben
– gezellig en gezond wandelen.

Mijn aanpak
De natuur in, naar buiten. Mijn wandel- en vertelcoaching brengt lichaam en geest in beweging. Mijn inspirerende vragen en metaforen geven u meer duidelijkheid over uzelf, zodat u vragen kunt beantwoorden als: waar ben ik goed in, wat vind ik leuk, welke dingen inspireren mij, welke activiteiten wil ik in de toekomst doen, en wat geeft mij energie en ontspanning?

Voor wie

Wandelcoaching kunt u inzetten om verschillende redenen. Veel voorkomende doelen zijn:

  • een goed gesprek voeren over uw situatie
  • goed in uw vel zitten
  • de balans opmaken, zien waar u nu staat
  • plezier in uw werk hebben
  • gezellig en gezond wandelen.