Relatie problemen

Bij twijfel over een relatie of problemen in een relatie

Wandelcoaching bij relatieproblemen

Bij twijfel over de relatie

Wat als jij andere verwachtingen of toekomstplannen hebt dan je partner? Of je alleen en/of eenzaam voelt binnen je relatie? Denk je eraan om de relatie te verbreken en weet je niet zeker of dat de beste beslissing is. Ik kan je helpen tijdens de wandeling de zaken weer helder te krijgen en een beslissing te nemen waar je achter staat of dat nu is verder met de relatie en een goed gesprek met je partner of dat je alleen verder gaat.

 

 

 

Het nut van Wandelcoaching

Lopen in de natuur

Uit onderzoek is gebleken dat mensen die veel buiten lopen in de natuur (vitamine G) minder last hebben van stress, hartritmestoornissen, angststoornissen en zelfs diabetes. Daarom is wandelcoaching nuttig en gezond tegelijk.

Lopen en de hersenen

Door te lopen stimuleer je niet alleen het lichaam, maar ook de geest. Je zult ervaren dat het makkelijker is na te denken over zaken en dat het makkelijker is erover te praten. Problemen loop je letterlijk los. Waardoor wat vast lijkt te zitten ineens weer in beweging komt.

Wandelcoach Marion

Marion heeft ruime coachervaring met als specialisme scheidingen. Marion kan goed luisteren en zorgt ervoor dat jij zelf problemen weet te onderkennen, maar nog belangrijker dat je weer weet welke nieuwe stappen te nemen.