Coaching rond en na een scheiding

Voor ouders, partners en kinderen

Rond scheidingen

Na een scheiding

Vaak valt het niet mee na een scheiding. De kleinste dingen moeten worden geregeld. Iets waar je van tevoren nooit aan hebt gedacht.

Loopt de omgangsregeling stroef? Is de relatie met je ex partner niet makkelijk?

Soms ben je hier dagen en zelfs nachten mee bezig. Dit kan heel veel energie kosten. Energie die je juist zo hard nodig hebt in de nieuwe situatie.

Door hierover te praten tijdens een wandeling kom je erachter hoe je hiermee om kunt gaan.

 

Tijdens een scheiding

Een scheiding is heel emotioneel. Ook al heb je een advocaat of mediator ingeschakeld, soms kan het je even te veel worden. Het is dan prettig met iemand erover te kunnen praten. Iemand die aan jouw kant staat en naar jou luistert. En vooral iemand die je begrijpt.

Al wandelend kunnen emoties makkelijker een weg naar buiten vinden. dat lucht vaak op en maakt het mogelijk weer naar voren te kijken. Dit kan helpen in de vervolggesprekken met de mediator of advocaat, in de relatie met jullie kinderen. En in de relatie met je partner.

Ervaar zelf hoe fijn het is om samen met Marion te praten en te wandelen.

 

Het nut van Wandelcoaching

Lopen in de natuur

Uit onderzoek is gebleken dat mensen die veel buiten lopen in de natuur (vitamine G) minder last hebben van stress, hartritmestoornissen, angststoornissen en zelfs diabetes. Daarom is wandelcoaching nuttig en gezond tegelijk.

Lopen en de hersenen

Door te lopen stimuleer je niet alleen het lichaam, maar ook de geest. Je zult ervaren dat het makkelijker is na te denken over zaken en dat het makkelijker is erover te praten. Problemen loop je letterlijk los. Waardoor wat vast lijkt te zitten ineens weer in beweging komt.

Wandelcoach Marion

Marion heeft ruime coachervaring met als specialisme scheidingen. Marion kan goed luisteren en zorgt ervoor dat jij zelf problemen weet te onderkennen, maar nog belangrijker dat je weer weet welke nieuwe stappen te nemen.