Wandelcoaching de Uitkomst

Een goede wandeling zou zo maar naar “de Uitkomst” kunnen leiden.

 

 

Wandelcoaching speciaal rond scheidingen

Wandelcoaching de Uitkomst, Nootdorp, Pijnacker, Rijswijk, Voorburg, Delft, Rotterdam, Leiden en Den Haag eo

Staan er rond een scheiding te veel bomen op je pad en kom je tot de conclusie dat je het einde niet meer ziet? Een scheiding heeft enorm veel impact. Niet alleen op jezelf, maar ook op eventuele kinderen, je ex partner en eventuele ouders. Dit kan zoveel energie kosten dat je jouw levenspad niet meer ziet.

Bijvoorbeeld doordat jij je eenzaam voelt, of je mist je partner en de scheiding is niet jouw keuze, je bent boos en je loopt vast. De oplossing: wandelen! Waarom? Door te wandelen kun je jouw gevoelens beter onder woorden brengen.
Een wandeling is niet zomaar een wandeling, maar kan je levenspad weer betekenis geven. Ik zorg ervoor dat jij het pad weer ziet. Ik ben Marion, loop je mee?

Wandelen in het Groen betekent minder stress

Uit onderzoek is gebleken dat mensen die buiten lopen in de natuur (vitamine G) minder last hebben van stress, hartritmestoornissen, angststoornissen en zelfs diabetes.
Daarom is Wandelcoaching nuttig en gezond tegelijk.

Wandelcoaching de Uitkomst is mijn bedrijf.
Gevestigd in Pijnacker-Nootdorp.
Ik wandel met je in de regio Zuid-Holland en heb klanten in
Delft, Den Haag, Wassenaar, Zoetermeer, Rotterdam, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Westland en zelfs tot in Gouda.

Wandelcoach Marion biedt de Uitkomst.

 

Boek een gratis kennismakingswandeling en ervaar hoe lopen helpt om makkelijker over zaken te praten.

Voor een scheiding

Relatie problemen

Zijn er problemen binnen je relatie? heb je moeite hierover met je partner te praten?

Wandelcoaching kan dan de Uitkomst zijn. Vaak is het makkelijker al lopend de problemen onder woorden te brengen. Met als resultaat dat het makkelijker wordt dit ook met je partner te delen.

Tijdens een scheiding

Zit je midden in een scheiding en heb je het gevoel dat het allemaal voor je wordt geregeld en dat gaat niet zoals jij het voor ogen hebt?

Ben je in conflict met je ex, lopen regelingen nog steeds niet zoals afgesproken? En mag je zelfs de kinderen niet meer zien?

Een scheiding kost heel veel energie en het is heel emotioneel. Wandelcoaching helpt impasses te doorbreken en zorgt dat jij weer energie krijgt.

Na een scheiding

Ook na een scheiding duurt het vaak nog lang voordat het leven weer een beetje op de rails staat.

Soms ben je hier dagen en zelfs nachten mee bezig. Dit kan heel veel energie kosten. Ook ouderuitsluiting kost veel energie. Energie die je juist zo hard nodig hebt.

Door hierover te praten tijdens een wandeling kom je erachter hoe je hiermee om kunt gaan.

Gratis Proefwandeling

Heeft u zulke problemen die alle energie uit uw leven zuigen? Loop dan eens samen Marion door de natuur.

Marion kan goed luisteren.  Tegelijkertijd is zij direct en duidelijk. Het is haar intentie om een sfeer te scheppen waarin u zich veilig kunt voelen en eerlijk en open naar elkaar kan zijn. Daardoor blijven de gesprekken constructief en gericht op een oplossing waar alle partijen mee kunnen leven.

Na de eerste wandeling weet u meteen of Wandelcoaching uw Uitkomst zal zijn.

Wandelen met Marion heeft mij overzicht en rust in mijn hoofd gegeven. Met vrienden wandelen en je verhaal doen is prima, maar het leverde me niets op. Of ze huilen met je mee of ze komen met een verhaal van wat ze zelf hebben meegemaakt. Marion heeft op de een of andere manier een eagle vieuw, overzicht, kan dingen simpel benoemen. Komt niet met goedbedoelde adviezen, maar ze hield me een spiegel voor. Laat me naar mijn eigen film kijken met andere ogen en oren. En dan komen er vanzelf inzichten. Ik ben eigenwijs, weet alles echt wel. Maar merkte dat emoties me een wazige bril gaven. En Marion poetst die brilglazen schoon, dat ruimt enorm op en motiveerde mij om niet in drama te blijven hangen, maar vooruit te kijken. Marion bedankt voor de letterlijke en zeker ook figuurlijke wandelingen op mijn pad. Je bent een toppertje

Saskia

Lieve Marion,

Jij helpt mensen die door scheidingen hun kinderen niet meer zien.

Dit doe je door met ze te wandelen, heerlijk op een fijn tempo. Het gevoel en logische denken komt sneller op in actie als je lichaam al bezig is met iets anders, zoals wandelen. Scheidingen zijn nooit leuk, maar gelukkig ben jij er!

 

Anoniem

Marion heb ik anderhalf jaar geleden tijdens een wat mindere periode in mijn leven leren kennen. Tijdens onze kennismaking kwam al gauw naar boven dat zij een gedreven en enthousiaste professional is op het gebied van coaching en mediation. Daarbij is zij resultaatgericht en zeer toegankelijk als persoon.

Tijdens de afgelopen corona maanden heb ik fijne gesprekken kunnen voeren waar ook kritische vragen werden gesteld.
Al met al is Marion een empathische, flexibele en een gedreven prettige gesprekspartner die graag met jou en de andere partij meedenkt om tot een goede oplossingen te komen.

D.A.

Wandelcoaching De Uitkomst werkt samen met: