Wandelcoaching na een scheiding

Als niet alles loopt zoals jij vooraf had gedacht

Wandelcoaching na een scheiding

Hoe verder?

Hoe wil je samen verder na de scheiding? Ook als er geen kinderen zijn kan het van groot belang zijn om “goed” uit elkaar te gaan. Vaak heb je dezelfde vrienden, sportclubs, hobbyclubs, enz.

Kinderen

Zijn er wel kinderen dan is het van nog groter belang dat jullie “goed” uit elkaar gaan. Blijf omwille van jullie kinderen in gesprek met elkaar,  maak er duidelijke afspraken over en hou je daar aan ook als er een nieuwe liefde in het spel is.
Hoe mooi zou het zijn als jullie met verjaardagen, schoolgesprekken en examenfeestjes, trouwen, geboorte van jullie kleinkinderen en overlijden van dierbaren er samen kunnen zijn voor jullie kind(eren). Loopt het niet zoals je zou wensen en wil je er met een onpartijdig iemand over sparren. Dan kan Wandelcoaching “de Uitkomst” zijn.

 

 

Het nut van Wandelcoaching

Lopen in de natuur

Uit onderzoek is gebleken dat mensen die veel buiten lopen in de natuur (vitamine G) minder last hebben van stress, hartritmestoornissen, angststoornissen en zelfs diabetes. Daarom is wandelcoaching nuttig en gezond tegelijk.

Lopen en de hersenen

Door te lopen stimuleer je niet alleen het lichaam, maar ook de geest. Je zult ervaren dat het makkelijker is na te denken over zaken en dat het makkelijker is erover te praten. Problemen loop je letterlijk los. Waardoor wat vast lijkt te zitten ineens weer in beweging komt.

Wandelcoach Marion

Marion heeft ruime coachervaring met als specialisme scheidingen. Marion kan goed luisteren en zorgt ervoor dat jij zelf problemen weet te onderkennen, maar nog belangrijker dat je weer weet welke nieuwe stappen te nemen.