Wandelcoaching

Marion neeleman van Wandelcoaching de Uitkomst heeft veel ervaring met alle familieleden rond scheidingen, ervaring met zakelijke conflicten en burenruzies.

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Voor wie is wandelcoaching de uitkomst geschikt?

 

Coaching speciaal voor gescheiden gezinnen

“Scheiden is lijden” wordt vaak gezegd. Dat klopt ook. Op alle fronten en op alle momenten van een scheiding.

Ouderuitsluiting

1 op de 5 kinderen zien na de scheiding èèn van hun ouders niet meer en in veel gevallen is dat de vader. Wil je weer in contact komen met je kinderen dan kan coaching je daarbij helpen.

Relatie problemen

Zijn er problemen binnen de relatie? Denk je erover de relatie te verbreken of twijfel je of je door moet gaan?

Is het lastig dit binnen de relatie te bespreken? Met wandelcoaching kun je de gedachten goed op een rij zetten, om zo de volgende stap te bepalen.

Scheiding

Als het besluit tot een scheiding een feit is, komt er heel veel op je af. Zeker als er ook kinderen zijn. Alimentatie, co-ouderschap en omgangsregeling, huisvesting en nog veel meer. Zoveel dat het je teveel wordt?

Met wandelcoaching kun je alles bespreken met als resultaat dat het overzicht terug komt. Dat geeft rust en zo weet je welke volgende stap je kunt nemen.

Na de scheiding

De scheiding is een feit en je woont niet meer samen. Als je je eenzaam voelt of je mist je partner, de omgangsregeling loopt stroef of je kinderen hebben het moeilijk. Allemaal zaken die je kunt bespreken met Marion tijdens een wandeling.

Met wandelcoaching zorg je ervoor dat je het leven weer aankan en er dat jij er kan zijn voor bijvoorbeeld je kinderen.

(Ex) Partners

Een scheiding is zo omvangrijk dat je niet alles kunt overzien. Hoe sluit je een relatie in goede harmonie af? Wat doe je als blijkt dat je je ex partner mist. Hoe ga je om als het co-ouderschap niet soepel verloopt?

Allemaal zaken die tijdens een wandelcoaching aan bod kunnen komen. Zodat jij de zaken weer kunt overzien en weet welke stappen je kunt nemen.

Kinderen en scheidingen

Voor kinderen heeft een scheiding enorme impact. ook als de ouders in goed overleg uit elkaar gaan.

Marion organiseert speciale keukentafel gesprekken. In een veilige omgeving kunnen kinderen vertellen hoe zij de scheiding ervaren.

Ouders kunnen met deze feed back hun kinderen nog beter ondersteunen.

Ouders

Je kind gaat of is gescheiden. Pijnlijk om te zien dat jouw kind niet gelukkig is en misschien zijn er nog kleinkinderen ook. De relatie met de ex partner wordt anders, maar hoe ga je hiermee om?

Hoe kun je tot steun zijn voor jouw volwassen kind? Hoe ga je hier zelf mee om? Dat kan heel lastig zijn. Marion helpt tijdens een wandelcoaching.