Wandelcoaching voor ouders van gescheiden kinderen

 

Ook voor ouders het niet makkelijk om te zien dat je kinderen in een scheiding liggen. Er is veel spanning en alles ligt onder een vergrootglas.

Hoe stel je je op tijdens de scheiding van je kind? Sta je altijd achter je eigen kind? ook als je daar zelf andere ideeën over hebt? Hoe en/of wil je nog contact met je ex schoonzoon/dochter. Wat als er kleinkinderen zijn? Mag ik mijn kleinkinderen wel zien, zo niet hoe ga ik daar dan mee om?
Allemaal vragen waar je niet altijd een antwoord op hebt en soms makkelijker over praat met een “vreemde” die niet een sociaal wenselijk antwoord geeft maar u de spiegel voor houdt over uw eigen houding om zo weer met een frisse blik te kijken en handelen naar de gewenste “Uitkomst”

 

 

 

Het nut van Wandelcoaching

Lopen in de natuur

Uit onderzoek is gebleken dat mensen die veel buiten lopen in de natuur (vitamine G) minder last hebben van stress, hartritmestoornissen, angststoornissen en zelfs diabetes. Daarom is wandelcoaching nuttig en gezond tegelijk.

Lopen en de hersenen

Door te lopen stimuleer je niet alleen het lichaam, maar ook de geest. Je zult ervaren dat het makkelijker is na te denken over zaken en dat het makkelijker is erover te praten. Problemen loop je letterlijk los. Waardoor wat vast lijkt te zitten ineens weer in beweging komt.

Wandelcoach Marion

Marion heeft ruime coachervaring met als specialisme scheidingen. Marion kan goed luisteren en zorgt ervoor dat jij zelf problemen weet te onderkennen, maar nog belangrijker dat je weer weet welke nieuwe stappen te nemen.